Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Bazeni

 BAZENI

  

Savremena tehnologija pruža nam skoro neograničeni izbor mogućnosti kada je u pitanju projektovanje i opremanje bazena.

Zato je neophodno izvršiti preliminarnu konsultaciju sa stručnim licem, na osnovu koje se definišu osnovni parametri vezani za prostor i tip bazena, osnovnu i dodatnu opremu, a sve u skladu sa realnim finansijskim mogućnostima.

Pošto se često dešava da želje nadmašuju finansijske mogućnosti, naš savet klijentima je, da se pre opredele za manji i dobro opremljen bazen, nego da ulažu u bazen većih dimenzija, koji neće moći da opreme u skladu sa standardima za tu veličinu.

Ne treba zaboraviti da je kvalitetno urađen bazen, sa pravilno dimenzionisanom i pouzdanom opremom, višestruko jeftiniji za kasnije održavanje, nego bazen koji je biran na osnovu "najjeftinije ponude". Budite sigurni da se najjeftinije varijante, kasnije,           po pravilu, pretvore u noćnu moru za vlasnike.

 

 

 

 bazenska oprema

 

 

Samo kvalitetno opremljen bazen opravdava finansijsko ulaganje u njega.

 

U našoj ponudi je širok asortiman kvalitetne opreme renomiranih proizvodjača.

 

 

Evo i nekih zanimljivih informacija , koje možda niste znali:

Najdublji bazen na svetu nalazi se u Briselu, u Belgiji. Dubok je 34,5 m i ima 2,5 miliona litara izvorske vode, čija se   temperatura održava na 30°C. 

 

 

Bazen ima nekoliko podvodnih pećina kao i prozore, na različitim dubinama. 

 

 

Najveći bazen na svetu nalazi se u odmaralištu San Alfonso del Mar, u čileanskom gradu Alagorobo. Dugačak je čak 1.013 m i ima 250.000,00 m3 vode. Pokriva površinu od 8 hektara, a na najvećoj dubini ima 35 metara.

Velik je kao 20 olimpijskih bazena i dvostruko je veći od drugog bazena na listi Ginisove knjige rekorda, koji se nalazi u Maroku. Za bazen se koristi kompjuterski kontrolisan sistem za usisavanje vode iz okeana.

Po ovom bazenu bez problema plove manje barke.

 

 

 


 

 

******U želji da na što kvalitetniji način izađemo u susret mnogobrojnim klijentima, stalno radimo na unapređenju naše ponude, kao i na proširenju i edukaciji našeg tima zaposlenih. 

U pripremi je i preseljenje u novi maloprodajni objekat. Pratite našu web prezentaciju, jer ćete na njoj uvek pronaći najnovije informacije. 

Naš magacin se nalazi na Altini /Beograd/, Ugrinovački put 135. Mapu možete preuzeti ovde

 

 

 

A&T SISTEM je kompanija koja je, zahvaljujući uspešnom poslovanju u proteklim godinama, ispunila uslove     za dobijanje sertifikata EXCELLENT SME Srbija. Ovo priznanje se dodeljuje uspešnim malim i srednjim preduzećima, a zasniva se na kreditnom izveštaju i redovnom nadgledanju od strane bonitetne kompanije COFACE Srbija.

Ovo priznanje nas čini ponosnim i dodatno motiviše da radimo još više i još bolje! 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o.

Autoput br. 2, SRC "11.APRIL"

1. sprat, lokal br. 11 

Novi Beograd

Tel: +381 11 319 17 99

    +381 11 770 40 08

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana