Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Bazenske atrakcije

 

 

Bazenske atrakcije

 

 

Nekada su atrakcije bile rezervisane isključivo za javne bazene i spa centre.

Vremenom, su i vlasnici privatnih bazena počeli da investiraju u dodatnu opremu koja im omogućava vežbanje, zabavu ili čak terapiju, u vlastitom prostoru, u vreme koje im najviše odgovara.

 

U nastavku predstavljamo nekoliko popularnih bazenskih atrakcija.

 

JET SWIM - Uredjaj za plivanje u kontra struji

 

  JET SWIM 2000  je ekskluzivan uređaj za plivanje u kontra struji vodenog toka,  sa duplim mlaznicama i mogućnošću podešavanja brzine strujanja.      Idealan je za jačanje  snage i fizičke kondicije. Omogućava poboljšanje plivačke tehnike, može da se koristii za masažu i rehabilitaciju mišićne              mase. Kućište uređaja je od nerđajućeg čelika, a telo je izrađeno od bronze, čime je garantovana izdržljivost i dugotrajnost. Protok vode je 1300          lit/min, pumpa je 4,0 kW. U kompletu su: elektropneumatski pretvarač, pneumatsko dugme za uključivanje, potenciometar snage mlazeva i ventili.

 

 

Ekskluzivna ponuda ►

ENDLESS POOL SWIMMING MASHINES

 

FASTLANE - Uredjaj za plivanje u kontra struji

ENDLESS POOLS Inc, je jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača specijalnih modela bazena sa uređajima za plivanje u kontra struji. 
FASTLANE je njihov patentiran uređaj, vrhunskog kvaliteta, perfektan za vežbanje, fitness i zabavu. Omogućava poboljšanje plivačke tehnike i izdržljivosti organizma. Koristi se i za masažu i rehabilitaciju mišićne mase. Može da se ugradjuje u bazene u toku njihove izgradnje, ali se bez problema postavlja i na već postojeće bazene, bez obzira da li su betonski, ili od drugih materijala. 

 

Više od 10.000 korisnika u preko 50 zemalja, koristi FASTLANE u svom bazenu.  Njegova upotreba je veoma jednostavna:
Uključi se na dugme (on/off), izabere se željena brzina, uđe se u vodeni tok i pliva. Po želji se struja ubrzava ili usporava. Prestaje se jednostavnim izlaženjem iz vodenog toka i isključivanjem uređaja.

 

FASTLANE se sastoji iz SWIM jedinice, pumpe 3,68 kW, rezervoara, rešetki, nosača, hidrauličnih cevi i pribora.

 

 

UNIFIT - Sprava za vežbanje u bazenu

 

UNIFITUNIFIT

UNIFIT je sprava za vežbanje u bazenu, namenjena za privatne i javne bazene, wellness centre, hotelske bazene, sportske klubove i rehabilitacione centre.

Pored toga što bazen može da se koristi za rekreaciju ili trening, uz UNIFIT spravu, u bazenu može da se sprovodi i individualni program treninga ili rehabilitaciona terapija. UNIFIT pomaže da se ojačaju pojedine grupe mišića, da se povrati mišićni tonus i smanje masne naslage. Pri tome se koordinacija pokreta i ravnoteža značajno popravljaju. Pokretljivost svih mišića je bolja, kao i celokupna fizička aktivnost.

Zahvaljujući visoko kvalitetnoj plastici, otornoj na UV zračenja i komponentama od inox-a, sprava može bez problema da se koristi i na otvorenim bazenima, u hlorisanoj i slanoj vodi.

Zbog jednostavnog podešavanja sedišta, sprava je podesna za svaki uzrast i telesnu težinu.

 

 

VODENI SLAPOVI

 

 

Popularne bazenske atrakcije su i vodeni slapovi koji su idealni za vodenu masažu. Izradjuju se od inox-a, u raznim oblicima i veličinama.

 

 

 

HIDROMASAŽA, AEROMASAŽA

 

 

 

 

Prilikom planiranja bazena mogu se predvideti delovi gde će biti omogućena hidro ili aero masaža (popularne "vazdušne ležaljke").

Na taj način vlasnici bazena imaju sav komfor da u sopstvenom bazenu imaju atrakcije koje su, inače, karakteristične za wellness centre.       

 

                                                                              

 

 

 

******U želji da na što kvalitetniji način izađemo u susret mnogobrojnim klijentima, stalno radimo na unapređenju naše ponude, kao i na proširenju i edukaciji našeg tima zaposlenih. 

U pripremi je i preseljenje u novi maloprodajni objekat. Pratite našu web prezentaciju, jer ćete na njoj uvek pronaći najnovije informacije. 

Naš magacin se nalazi na Altini /Beograd/, Ugrinovački put 135. Mapu možete preuzeti ovde

 

 

 

A&T SISTEM je kompanija koja je, zahvaljujući uspešnom poslovanju u proteklim godinama, ispunila uslove     za dobijanje sertifikata EXCELLENT SME Srbija. Ovo priznanje se dodeljuje uspešnim malim i srednjim preduzećima, a zasniva se na kreditnom izveštaju i redovnom nadgledanju od strane bonitetne kompanije COFACE Srbija.

Ovo priznanje nas čini ponosnim i dodatno motiviše da radimo još više i još bolje! 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o.

Autoput br. 2, SRC "11.APRIL"

1. sprat, lokal br. 11 

Novi Beograd

Tel: +381 11 319 17 99

    +381 11 770 40 08

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana