Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Grejanje bazenske vode

 GREJANJE BAZENSKE VODE

 

U segmentu opreme za zagrevanje bazenske vode, možemo vam ponuditi različite vrste elektro-grejača i izmenjivača toplote, proizvođača: MAX DAPRA - Italija, PAHLEN - Švedska

 

SOLARNO GREJANJE

 

Pored tradicionalnog načina zagrevanja bazenske vode uz pomoć grejača, odnosno izmenjivača toplote, u svetu se sve više koristi sunčeva energija, kao jeftino alternativno rešenje grejanja otvorenih i zatvorenih bazena.

A&T SISTEM preporučuje svim sadašnjim i budućim vlasnicima bazena, da ozbiljno razmisle o solarnom grejanju, jer ono predstavlja pristupačnu i veoma isplativu investiciju.

Solarno grejanje podrazumeva instalaciju solarnih apsorbera i upravljačkih elemenata, koji mogu da se povežu na već postojeći filtracioni sistem. 

Instalacijom solarnog sistema za grejanje, sezona korišćenja otvorenih bazena se značajno produžava (sa uobičajenih 75 na 130 dana), dok se troškovi zagrevanja unutrašnjih bazena bitno smanjuju.

 

 


solarni panelisolarni paneli

ELEKTROGREJAČI I IZMENJIVAČI TOPLOTE

 


 

 

Investicija u solarno grejanje isplaćuje se za samo par godina, a solarni apsorberi traju bar 40 godina! 

Solarno grejanje je efikasan i istovremeno ekološki vid grejanja. Instalacijom solarnog sistema dajete svoj doprinos očuvanju životne sredine. 

 

 solarne kontrole

 

******U želji da na što kvalitetniji način izađemo u susret mnogobrojnim klijentima, stalno radimo na unapređenju naše ponude, kao i na proširenju i edukaciji našeg tima zaposlenih. 

U pripremi je i preseljenje u novi maloprodajni objekat. Pratite našu web prezentaciju, jer ćete na njoj uvek pronaći najnovije informacije. 

Naš magacin se nalazi na Altini /Beograd/, Ugrinovački put 135. Mapu možete preuzeti ovde

 

 

 

A&T SISTEM je kompanija koja je, zahvaljujući uspešnom poslovanju u proteklim godinama, ispunila uslove     za dobijanje sertifikata EXCELLENT SME Srbija. Ovo priznanje se dodeljuje uspešnim malim i srednjim preduzećima, a zasniva se na kreditnom izveštaju i redovnom nadgledanju od strane bonitetne kompanije COFACE Srbija.

Ovo priznanje nas čini ponosnim i dodatno motiviše da radimo još više i još bolje! 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o.

Autoput br. 2, SRC "11.APRIL"

1. sprat, lokal br. 11 

Novi Beograd

Tel: +381 11 319 17 99

    +381 11 770 40 08

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana