Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Oprema za čišćenje bazena

RUČNO ČIŠĆENJE BAZENA

Da bi voda u bazenima bila čista, bistra i prijatna za kupanje, mora se vršiti redovno održavanje i čišćenje bazena. Za tu svrhu napravljeni su automatski čistači bazena, koji maksimalno smanjuju vreme održavanja, štede energiju i imaju besprekoran učinak. Za manje bazene, postoji široka paleta proizvoda, dizajniranih tako da se maksimalno olakša i unapredi ručno čišćenje.

 

 

 

 

 

 

 

Na slici: FAIRLOCKS /download/

 

 

AUTOMATSKO ČIŠĆENJE BAZENA 

 

 

 ORCA je još jedan od automatskih uređaja koji čisti sve tipove bazena, sa kapacitetom usisavanja cca 16 m3/h i programom koji traje 120 minuta.

 

                        

 

Oprema za čišćenje i održavanje svih vrsta bazena je stalno raspoloživa na našem lageru.

Od širokog spektra opreme za održavanje, napravili smo izbor proizvoda kojim su do sada naši klijenti bili najzadovoljniji.

Tu je više vrsta papuči za usisavanje, od eloksiranog aluminijuma ili ABS-a, tvrde plastike, zatim četke za ribanje zidova, mrežice za skupljanje lišća, i naravno teleskopske cevi od 1,8 do 7,5 m.

Crevo za usisavanje ECO D38, sa manžetnama na 1,5 m, od izuzetno izdržljivog materijala, otpornog na UV zračenje takođe se može nabaviti kod nas, kao i plovak za hlor tablete, analizator za hlor i ph i termometar...

 

 
 

  

 

Uređaj za čišćenje bazena OCEAN4FUN /slika ispod/ je takođe u standardnoj ponudi i može da zadovolji vlasnike koji imju bazene do 10x5 m. Čisti sve tipove bazenskih obloga i nešto je pristupačniji od automastkih robota.

 


Za komercijalne i javne bazene imamo u ponudi LABEL BLEU, automatske uređaje za čišćenje.

Oni imaju integrisan najnapredniji softver koji koristi algoritme za proračun optimalne putanje, kako bi čišćenje teklo što brže i bilo što efikasnije. "Gyro" navigacija je inteligentno navođenje, kojim se sprečava zaplitanje kabla, između ostalog.

Valjkaste četke od PVA efiksno čiste sve vrste obloga: pločice, stakleni mozaik, lajner, poliester...


 

Ukoliko želite da se oslobodite stalnog četkanja i usisavanja bazena, nazovite nas da naručite neki od automatskih uređaja i uživajte u kristalnoj vodi! 

 

Naš magacin se nalazi na Altini /Beograd/, Ugrinovački put 135. Mapu možete preuzeti ovde

 

 

 

A&T SISTEM je kompanija koja je, zahvaljujući uspešnom poslovanju u proteklim godinama, ispunila uslove     za dobijanje sertifikata EXCELLENT SME Srbija. Ovo priznanje se dodeljuje uspešnim malim i srednjim preduzećima, a zasniva se na kreditnom izveštaju i redovnom nadgledanju od strane bonitetne kompanije COFACE Srbija.

Ovo priznanje nas čini ponosnim i dodatno motiviše da radimo još više i još bolje! 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o. 

Bulevar Arsenija Čarnojevića 103

(blok 28)

Novi Beograd

Tel: +381 11 21 41 622

       +381 11 21 40 722

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana