Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Oprema za fontane

OPREMA ZA FONTANE 

Oprema za fontane mora biti vrhunskog kvaliteta, da bi fontana dobro funkcionisala  i dugo trajala. Imajući to u vidu A&T SISTEM nudi samo opremu koja svojim karakteristikama zadovoljava najviše kvalitativne standarde.

Svi elementi izrađeni su od najkvalitetnijeg materijala,nerđajućeg čelika, bronze, bakra, otporni su na koroziju, udarce, temperaturne promene. Lako se održavaju i čiste, besprekorno funkcionišui izgledaju vrhunski.

 

 

Fontansku opremu čine najraznovrsnije komponente: fontanske mlaznice pomoću kojih se postižu najrazličitiji vodeni efekti, pumpe, podvodni reflektori, kontrole, razvodne kutije za kablove, usisni elementi, upravljački uredjaji, fiting za povezivanje i drugo. 

 

Rasveta za fontane   

Svako ko je posmatrao raskošno osvetljenu fontanu u večernjim satima, zna da je to utisak koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Prizor vodenih figura koje oživljavaju pod moćnom led RGB rasvetom, uvek je spektakularan, čak i kada se radi o sasvim skromnim vodenim sistemima. O velikim fontanama, sa moćnim muzičkim koreografijama nećemo ni da govorimo... 

Smart Led reflektori

Reflektori najnovije generacije koji imaju neverovatne karakteristike kao što su: 288 lumena po led diodi, 16,7 miliona boja, mikroprocesor u svakoj lampi, led:bus protokol koji traži smo tri žice za kontrolu RGB, 16-stepenu termičku zaštitu, 10-30V DC radni napon...  I sve to spakovano u kućištu od nerđajućeg čelika , otpornim na koroziju, sa podesivim postoljem, kablom od 3 m ( na zahtev može i duži), kaljenim staklom debljine 10 mm, sa silikonskom zaptivnom gumom koja osigurava vodonepropusnost... Svi modeli su stilizovanog dizajna i vrhunske obrade. 

 

  

 

96,7% ušteda u potrošnji električne energije u odnosu na halogenu rasvetu 

 

Ostala oprema

 

upravljački uređaj za fontanuupravljački uređaj za fontanu

 

anti-vandal zaštitaanti-vandal zaštita podvodni uvodnikpodvodni uvodnik razvodna kutijarazvodna kutija

 

sigurnosni prelivsigurnosni preliv

Pumpe

Potapajuće i suve pumpe za fontanske efekte; horizontalna ili vertikalna instalacija; čelični grubi filter;  vodootporni kabl 10 m...

 

 

Na slici: GRUNDFOS pumpe

 

Veličanstveni efekti

fontanski efekat - PRSTENfontanski efekat - PRSTEN fontanski efekat TULIPfontanski efekat TULIP

 

Fontanske mlaznice

Fontanske mlaznice su komponente od kojih zavisi izgled vodenog efekta. U ponudi imamo praktično sva rešenja, za stvaranje efekata koji idu od kristalno jasnih vodenih figura, do masivnih, vazdušnih sprej sistema, ili efekata "vodene zavese ili filma"...

Najveći broj mlaznica je u potpunosti izrađen od nerđajućeg čelika, koji im daje dugotrajnost i otpornost na koroziju. Veoma precizno su konstruisane i proizvedene tako da daju inzvanredno jasne vodene figure, uz optimalni protok vode. Lako se instaliraju i održavaju.

 

Fontanski kompleti

 

 

Fontanski kompleti napravljeni od visokokvalitetnog, nerđajućeg čelika, sa super efikasnim, pouzdanim pumpama i SMART LED reflektorima, sa mogućnošću izbora mlaznice, u skladu sa željenim vodenim efektom. Ovi kompleti su vrhunski spoj dizajna, inženjeringa, tehnologije i besprekornog kvaliteta, a namenjeni su širokoj lepezi aplikacija.

 Na slici su prikazani različiti vodeni efekti fontanskih kompleta, koji zavise od izbora mlaznice. Svi profesionalni kompleti imaju po 6 reflektora UL650, 20W / 12-24V DC  

Kontrole

 

KONTROLA NIVOA VODEKONTROLA NIVOA VODE

KONTROLA ZA VETARKONTROLA ZA VETAR

Uz RGB kontroler sami konfigurišete boju, intenzitet i brzinu promene svetla. Može kontrolisati do 24 reflektora, dok se za veći broj koristi led:bus pojačivač. Kontroler ima 3 led:bus izlaza i 1 6A relej i snagu 1,5W 12-24V DC. Dimenzije: 70x90x58 mm. 

 

Poslednja reč tehnologije:

 

 

 

 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o. 

Bulevar Arsenija Čarnojevića 103

(blok 28)

Novi Beograd

Tel: +381 11 21 41 622

       +381 11 21 40 722

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana