Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Projektovanje

 

PROJEKTOVANJE BAZENA, FONTANA, WELLNESS I SPA CENTARA

Ukoliko imate ideju kakav bazen ili fontanu želite, ili ako je u pitanju investicija za wellness ili spa centar, savetujemo da nas kontaktirate telefonom i zakažete razgovor.


Projektovanje se radi u fazama. Polazimo od projektnog zadatka, odnosno konkretnih činjenica koje definišemo sa klijentom i na osnovu toga izrađujemo idejno rešenje.

Idejno rešenje je polazna osnova svakog projekta. Kada idejno rešenje bude usvojeno, pristupamo 
izradi idejnog projekta koji sadrži sve potrebne parametre za izgradnju projekta.
 
Sledeća faza je izrada glavnog projekta, nakon čega se vrši tehnička kontrola i pristupa izvođenju radova. Izvođenje radova treba da kontroliše nadzorni organ, koji se stara da radovi budu usklađeni sa projektom.

 

 

A&T SISTEM nudi usluge projektovanja bazena, fontana, wellness i spa centara. Možete nam se obratiti i ukoliko Vam je potreban stručan nadzor na objektima.

 

******U želji da na što kvalitetniji način izađemo u susret mnogobrojnim klijentima, stalno radimo na unapređenju naše ponude, kao i na proširenju i edukaciji našeg tima zaposlenih. 

U pripremi je i preseljenje u novi maloprodajni objekat. Pratite našu web prezentaciju, jer ćete na njoj uvek pronaći najnovije informacije. 

Naš magacin se nalazi na Altini /Beograd/, Ugrinovački put 135. Mapu možete preuzeti ovde

 

 

 

A&T SISTEM je kompanija koja je, zahvaljujući uspešnom poslovanju u proteklim godinama, ispunila uslove     za dobijanje sertifikata EXCELLENT SME Srbija. Ovo priznanje se dodeljuje uspešnim malim i srednjim preduzećima, a zasniva se na kreditnom izveštaju i redovnom nadgledanju od strane bonitetne kompanije COFACE Srbija.

Ovo priznanje nas čini ponosnim i dodatno motiviše da radimo još više i još bolje! 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o.

Autoput br. 2, SRC "11.APRIL"

1. sprat, lokal br. 11 

Novi Beograd

Tel: +381 11 319 17 99

    +381 11 770 40 08

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana