Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

SLANE SOBE

 

Slane sobe ili pećine, su najkraće definisano, prostorije čiji su zidovi i tavanica obloženi solju, a uređaj koji se zove halogenerator ubacuje suvi aerosol prirodne kamene soli i na taj način se stvara atmosfera sa visokom koncentracijom soli i negativnih jona, koja povoljno utiče na zdravlje čoveka.

Pozitivni i terapeutski efekti se najčešće postižu kod oboljenja kao što su bronhitis, astma, polenska groznica, alergija, neurodermatitis, sinusitis...

OXIGEN CONCEPT je najnaprednija tehnologija, koja stvara efekat sličan klimi Mrtvog mora. Uz pomoć Ultrasonic nebulajzera, proizvodi se sitna slana magla koja ide u disajne puteve i apsorbuje se kroz kožu, koja, kao najveći organ koji diše, omogućava direktan prijem delotvornih mineralnih soli.

U kombinaciji sa jonizovanim kiseonikom, vazduh, čist kao posle letnje oluje, čini da se nakon 20 minuta boravka u namenskoj prostoriji relaksiramo kao nakon višečasovne šetnje duž morske obale. 

Međutim, slane sobe više nisu jedina mesta, gde možemo da uživamo u benefitima ove napredne tehnologije. Sada postoji mogućnost da se već postojeće saune ili parna kupatila iskoriste kao mesta u kojima ćemo kreirati SEA CLIMATE koncept. 

Za ovakva rešenja možete nam se obratiti, jer mi smo direktan uvoznik najprestižnije opreme OXIGEN CONCEPT, a takođe uvozimo cigle i druge predmete od himalajske soli. 

   

 

 

 

 

 Primeri: Zidovi obloženi solju

 

 Zid obložen ciglama od himalajske soli

 

 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o. 

Bulevar Arsenija Čarnojevića 103

(blok 28)

Novi Beograd

Tel: +381 11 21 41 622

       +381 11 21 40 722

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana