Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Stakleni mozaik

STAKLENI MOZAIK

Korišćenje staklenog mozaika za završnu oblogu bazena je neprestano u velikoj ekspanziji, jer njegov format omogućava relativno jednostavno postavljanje, dok u estetskom smislu pruža neograničene mogućnosti poigravanja raznim kombinacijama boja i dekoracija.

Za bazene, fontane, spa i wellness centre, nudimo  čitav niz kolekcija prestižnog španskog proizvođača MOSAVIT, koje pružaju neverovatan vizuelni doživljaj.
 
Predstavljamo nekoliko kolekcija, koje su naši klijenti birali kao favorite.
 

 

FOSVIT

MOSAVIT je patentirao luminescentan stakleni mozaik Fosvit. Ovaj neverovatni mozaik upija svetlost, da bi je u mraku emitovao. Fosvit može da se koristi i u kombinaciji sa drugim staklenim mozaikom, i pravi je izbor za kreiranje određenih detalja, slika, linija, dekoracija, koje na dnevnom svetlu plene pažnju svojim posebnim sjajem, dok noću pružaju fantastičan doživljaj. 
 
I mala količina Fosvita daće Vašem bazenu, fontani ili bilo kojoj drugoj površini originalnu luksuznu notu. Razmislite o toj mogućnosti. 
 
 
        mozaik na svetlu          mozaik bez svetla
   
   
   
  

ACQUARIS - IRIDIS

Parna kupatila, tepidarijumi, klupe, hidromasažne kade, tuš kabine, sve su to površine koje se oblažu staklenim mozaikom. MOSAVIT nastavlja da, iz godine u godinu, pomera granice dizajna, na ogromno zadovoljstvo klijenata širom sveta. 

Acquaris i Iridis se ističu punim ili sedefastim sjajem i pod različitim osvetljenjem, iz različitih uglova i u zavisnosti od okruženja, prelamaju boje, emitujući čitav spektar neuhvatljivih nijansi.

Stakleni mozaik Acquaris i Iridis nalazimo u spa centrima najluksuznijih hotela.

 

ANTIKLIZNI STAKLENI MOZAIK

Antiklizni stakleni mozaik je namenjen za spoljašnju ili unutrašnju instalaciju, prostore oko bazena, tuš kade, zidane spa kade, svugde gde je neophodno obezbediti bezbedno kretanje na vlažnim i mokrim površinama. Svaka kolekcija ima svoj pandan antikliznog mozaika, zbog lakog kombinovanja.


antiklizni mozaik antiklizni mozaik

 

Kolekcija TRIP 

Mosavit je možda najdalje u maštovitosti otišao u seriji TRIP, poigravajući se sa insertima različitih motiva na staklu, reljefnim oblicima, efektom ogledala...Svi detalji su elegantno ukomponovani, kako bi oko uživalo u jedinstvenoj estetici površine.

Marina Beige

 

Geo Negro

 

 

Fachaleta

PIEDRA BALI

MOSAVIT je razmišljao i o ljubiteljima kamena kao bazenske obloge. Kamen može fantastično da se uklopi u prirodni ambijent. Serija Piedra Bali je upravo otkrovenje, sa svojim modularnim dimenzijama: 10x10, 10x20, 20x20 i sa dve prelepe nijanse.

 

Monocolori, Bruma, Acquarella... 

Monocolori su osnovna kolekcija koja do dan danas ima najširu primenu u enterijerima. Od čiste bele boje, preko ultimativno plave, strastveno crvene, pune žute i  zelene, do sjajno crne: kombinacije su neiscrpne, a pravo je zadovoljstvo je raditi sa kvalitetnim mozaikom, vrhunske obrade i obrađenih ivica.

Ukoliko biste se ipak radije opredelili za mat površinu, tu je serija Bruma. 

Acquarella i Combi predstavljaju ponuđene gotove kombinacije skladno ukomponovanih boja,  i idealne su za bazene, kojima daju elegantan izgled i luksuznu notu.


Mrežica na kojoj se nalazi svi mozaici i pločice, tanka je i savitljiva, laka za postavljanje i sečenje.

Mosavit je godinama usavršavao ovu podlogu, da bi danas majstori koji postavljaju mozaik širom sveta pozdravili ovo rešenje kao jedno od najboljih te vrste.


 

Serija FOSVIT - luminescentan stakleni mozaik

-Apsolutni favorit, za upečatljiv dizajn

A&T SISTEM: Bazen u izgradnji

 

 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o. 

Bulevar Arsenija Čarnojevića 103

(blok 28)

Novi Beograd

Tel: +381 11 21 41 622

       +381 11 21 40 722

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana