Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Wellness
PARNA KUPATILA       SAUNE   

 

WELLNESS

 

Savremen način života, svakodnevna napetost, žurba, nervoza i stresne situacije doveli su do potrebe da se usavrše metode za vraćanje svežine i blagostanja organizmu, koji su još stari Grci praktikovali. To je ponovno uspostavljanje ravnoteže u organizmu uz pomoć vode, zdravog načina života, svetlosti, izbalansirane dijete, masaže i duhovne relaksacije.  To za šta su stari Grci znali, delotvororno je i danas, 2000 godina kasnije.

Wellness centri predstavljaju pokušaj da se, uz opuštanje uma i tela, uspostavi opšta ravnoteža u organizmu. Oni se najčešće sastoje od bazena, parnih kupatila, različitih tipova sauna, prostora za masažu i kozmetičke tretmane.  

U poslednje vreme sve su zastupljenije u ponudi slane sobe ili pećine, najkraće definisano, prostorije čiji su zidovi i tavanica obloženi solju, a uređaj koji se zove halogenerator ubacuje suvi aerosol prirodne kamene soli i na taj način se stvara atmosfera sa visokom koncentracijom soli i negativnih jona, koja povoljno utiče na zdravlje čoveka. Pozitivni i terapeutski efekti se najčešće postižu kod oboljenja kao što su bronhitis, astma, polenska groznica, alergija, neurodermatitis, sinusitis...

 

 

 

OXIGEN CONCEPT je najnapednija tehnologija, koja stvara efekat sličan klimi Mrtvog mora. Uz pomoć Ultrasonic nebulajzera, proizvodi se sitna slana magla koja ide u disajne puteve i apsorbuje se kroz kožu, koja, kao najveći organ koji diše, omogućava direktan prijem delotvornih mineralnih soli. U kombinaciji sa jonizovanim kiseonikom, vazduh, čist kao posle letnje oluje, čini da se nakon 20 minuta boravka u namenskoj prostoriji relaksiramo kao nakon višečasovne šetnje duž morske obale. 

Međutim, slane sobe više nisu jedina mesta, gde možemo da uživamo u benefitima ove napredne tehnologije. Sada postoji mogućnost da se već potojeće saune ili parna kupatila iskoriste kao mesta u kojima ćemo kreirati SEA CLIMATE koncept. 

 

SEA CLIMATE

 

 

Jonizacija - Kiseonik - Mineralne soli

 

 

*PROJEKAT 2017: Slana soba - CAESAR SPA

 

 

 

Naš magacin se nalazi na Altini /Beograd/, Ugrinovački put 135. Mapu možete preuzeti ovde

 

 

 

A&T SISTEM je kompanija koja je, zahvaljujući uspešnom poslovanju u proteklim godinama, ispunila uslove     za dobijanje sertifikata EXCELLENT SME Srbija. Ovo priznanje se dodeljuje uspešnim malim i srednjim preduzećima, a zasniva se na kreditnom izveštaju i redovnom nadgledanju od strane bonitetne kompanije COFACE Srbija.

Ovo priznanje nas čini ponosnim i dodatno motiviše da radimo još više i još bolje! 

 

 

 

 A&T SISTEM d.o.o. 

Bulevar Arsenija Čarnojevića 103

(blok 28)

Novi Beograd

Tel: +381 11 21 41 622

       +381 11 21 40 722

office@atsistem.co.rs

BAZENI 

 Projektovanje i izgradnja bazena

 

EKOLOŠKE SPA KADE

EVOLUTION SPAS

Izdvajamo iz ponude ekološke spa kade

 

FONTANE

Projektovanje i izgradnja fontana